ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ… ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Oι σπουδαστές του ATH/TECH έρχονται σε επαφή με εταιρίες καινοτομίας δημιουργώντας πραγματικά επιχειρηματικά projects. Το project των φοιτητών θα λανσαριστεί στην αγορά σε λίγο καιρό. Μέχρι να δείτε τη χρηστική εφαρμογή τους που θα χρησιμοποιήσουν πολλές εταιρίες, αξίζει να ακούσετε τους φοιτητές να μιλούν για τo έργο, την εμπειρία και όλα όσα αποκόμισαν από τη συμμετοχή τους σε αυτό.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ…ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

 

Η εφαρμογή της θεωρίας σε πραγματικά project, για να αποκτήσουν οι σπουδαστές μας γνώσεις και δεξιότητες που έχουν άμεση εφαρμογή στην αγορά εργασίας, είναι η ραχοκοκαλιά της γνώσης που παρέχει το ATH/TECH και των προγραμμάτων σπουδών, bachelor’s, master’s και executive education.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για εμάς, ως νο1 κολέγιο τεχνολογίας, από το να διδάσκουμε ένα πλήρως επικαιροποιημένο curriculum, με τα μαθήματα που προσφέρουν βαθιά γνώση των θεωριών της επιστήμης της πληροφορικής, αλλά και πρακτικά μαθήματα που βοηθάνε στα soft skills των φοιτητών, όπως αποκαλούνται στην αγορά εργασίας.

Ένα από τα core modules των μεταπτυχιακών του Advanced Software Engineering είναι το Industrial Group Project. Σε αυτό το μάθημα μια ομάδα φοιτητών αναλαμβάνει να υλοποιήσει real-life projects που παρέχονται από καινοτόμες εταιρίες του κλάδου. Το course αποτελεί μια προσομοίωση εργασίας σε πραγματικό περιβάλλον, καθώς οι φοιτητές αναζητούν λύσεις στις απαιτήσεις του έργου, συνεργάζονται, παρουσιάζουν το projects τους, όπως ακριβώς και στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας. Με την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών του κολεγίου και του Dr. Ιωάννη Νικολακόπουλου, υπευθυνου προγράμματος για το Advanced Software Engineering, και με σκοπό την εξοικείωση φοιτητών με σύγχρονα εργαλεία και πλατφόρμες.

 

Μεταξύ άλλων οι σπουδαστές μαθαίνουν να συνεργάζονται σε ομάδες, να εφαρμόζουν τεχνικές ανάπτυξης λογισμικού που έχουν διδαχθεί στην πράξη, να διαχειρίζονται ανθρώπους και χρόνο, να αναπτύσσουν ηγετικές ικανότητες, να δουλεύουν σε πραγματικές συνθήκες γραφείου. Είναι ένα μάθημα που τους δίνει ουσιαστική προϋπηρεσία σε ένα advanced project που θα αποτελεί κομμάτι και του εργασιακού τους βίου.

 

 

Οι φοιτητές της φετινής χρονιάς δημιούργησαν την εφαρμογή Novum, η οποία επεξεργάζεται και διαχειρίζεται ψηφιακά πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Το project των φοιτητών θα λανσαριστεί στην αγορά σε λίγο καιρό.

Την επόμενη χρονιά μπορεί να είστε και εσείς σε μία ομάδα του κολέγιου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το course που σας ταιριάζει.

 

 

 

Περισσότερα νέα για την ψηφιακή εποχή θα βρείς στο εξειδικευμένο blog του ATH/TECH.

 

 

 

 

SHARE:
Τατοϊου 2 & Οθωνος 77, T.Κ. 145 61, Κηφισια
Τηλ: (+30) 210 8088 008-9 / Φαξ: (+30) 210 8088 968
Email: info@athtech.gr
ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ