ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΝΟ1 ΚΟΛΕΓΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Εργαζόμενοι σπουδαστές μιλούν για τις σπουδές στο Athens Tech College, τα οφέλη που έχουν αποκομίσει και το ρόλο αυτής της ακαδημαϊκής επιλογής στην επαγγελματική τους αποκατάσταση. Η εξέλιξη των σπουδαστών είναι η μεγαλύτερη καταξίωση για το κολέγιο που θέλει να πρωτοστατεί στις εξελίξεις της τεχνολογίας και της καινοτομίας διαμορφώνοντας τους επαγγελματίες του μέλλοντος.

 

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΣΤΟ Νο1 ΚΟΛΕΓΙΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το ATH/TECH είναι το κολέγιο τεχνολογίας που συνδυάζει άρρηκτα ουσιαστικές, επικαιροποιημένες, θεωρητικές γνώσεις με δεξιότητες που θα χρειαστούν οι απόφοιτοί του και απαιτεί η αγορά εργασίας στα χρόνια της ψηφιακής εποχής. Η άμεση σύνδεση σπουδών με επαγγελματική αποκατάσταση είναι και η βάση που έχει στηθεί όλο το πρόγραμμα σπουδών σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά.

Στο video που ακολουθεί δύο σπουδαστές μιλάνε για την εμπειρία τους από τη φοίτησή τους στο κολέγιο τεχνολογίας και όσα νιώθουν ότι έχουν κερδίσει από αυτή την επιλογή τους. Από τη γνωριμία με τους καθηγητές, τα ερεθίσματα και την καθοδήγηση που έχουν λάβει από αυτούς, μέχρι το πτυχίο από το University of Sheffield και τις διασυνδέσεις με την αγορά εργασίας, αυτά είναι τα σημαντικότερα πράγματα που θυμούνται από την ακαδημαϊκή τους χρονιά δύο από τα παιδιά που γαλουχήθηκαν ως επιστήμονες και επαγγελματίες στo ATH/TECH. Ήδη ένα από αυτά, ενώ φοιτά στο κολέγιο, εργάζεται σε μία εταιρία καινοτομίας μετά από πρόταση που δέχτηκε ως αναγνώριση στις γνώσεις και τις δεξιότητες που ανέπτυξε στον ακαδημαϊκό του βίο.

 

Δείτε όλες τις επιλογές σπουδών σε bachelor’s, master’s και διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας προφίλ και ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

 

 

 

Περισσότερα νέα για την ψηφιακή εποχή θα βρείς στο εξειδικευμένο blog του ATH/TECH.

 

SHARE:
Τατοϊου 2 & Οθωνος 77, T.Κ. 145 61, Κηφισια
Τηλ: (+30) 210 8088 008-9 / Φαξ: (+30) 210 8088 968
Email: info@athtech.gr
ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ